Despre eveniment

Cum a început totul? O poveste ce își începe filele în septembrie 2022. Am căpătat încredere în urma a 3 aplicări pentru organizarea evenimentului, 2 respingeri dureroase, 9 luni de așteptare și un proces învățare continuă.


Descriptive text for the image

Dragii noștri TEDxers,

În 2024, pentru a II-a ediție TEDxAristide Demetriade, ne vom imagina viitorul în diferitele sale dimensiuni. Întregul eveniment este o experiență, unde primordial este ca publicul să plece cu o radiografie a ceea ne așteaptă în anii următori.

Ne propunem ca în acest an publicul să participe la eveniment și să primească mai mult decât o idee. Ne propunem să creăm o experiență din fiecare discurs.

În 2024 vom crea TEDxAristide Demetriade Community în SOCIAL MEDIA (Facebook și Instagram). Acest spațiu este dedicat membrilor comunității locale care pot intra în legătură directă cu vorbitorii. De asemenea, vor avea loc dezbateri și se prezintă noutăți din știință, tehnologie, medicină, entertainement etc.

Anul viitor ne dorim să ajungem la un eveniment TED International, pentru a putea intra în procesul de obținere a licenței unui eveniment TEDxAristide Demetriade cu 500 de attendees. De asemenea, anul 2025 va aduce două evenimente TEDxAristide Demetriade. Unul este cel de tip Salon cu vorbitori locali și al doilea include sfera internațională.

În încheiere, vă oferim în dar citatul lui Octavian Paller: “Am reușit să cucerim spațiul cosmic, dar nu reușim să cucerim lumea interioară.” Credem foarte mult că VIITORUL este despre alinierea lumilor interioare a peste 8 miliarde de oameni.